10-08-2020

Oracle Cloud VMware-oplossing beschikbaar in Dedicated Region Cloud@Customer

Deel dit bericht

Voortbouwend op de lancering van Oracle Cloud@Customer zet Oracle een volgende stap om flexibiliteit en schaalgrootte te leveren die klanten helpen, waar ze zich ook bevinden in hun cloud-transformatie. Oracle heeft de beschikbaarheid aangekondigd van Oracle Cloud VMware Solution, een dedicated, cloud-native VMware-gebaseerde omgeving die bedrijven in staat stelt om hun productie VMware-workloads eenvoudig te verplaatsen naar Oracle Cloud Infrastructure.

Oracle Cloud VMware Solution biedt klanten dezelfde ervaring in de cloud als in on-premise datacenters. Bovendien is de oplossing naadloos integreerbaar met Oracle’s tweede generatie cloudinfrastructuur. Oracle Cloud VMware Solution is nu beschikbaar in alle publieke regio’s en in Dedicated Region cloud instances van klanten.

Oracle Cloud VMware Solution geeft klanten volledige toegang tot en controle over hun VMware-omgeving, zonder beperkingen, om productiebedrijfsapplicaties in de cloud te draaien. Naast de integratie met Oracle Autonomous Database en andere Oracle Cloud-diensten biedt de oplossing klanten op unieke wijze controle over de gebruikte versies van vSphere, beveiligingstools en automatiseringsdiensten. Klanten kunnen ook bestaande Oracle-apps en -databases die op vSphere draaien, migreren naar Oracle Cloud VMware Solution om te profiteren van de schaalbaarheid en economische voordelen van de cloud. Klanten kunnen nu de kernfuncties en -mogelijkheden van VMware Cloud Foundation op Oracle Cloud Infrastructure gebruiken en implementeren, terwijl ze dezelfde VMware-standaardtools gebruiken om hun omgeving te upgraden, te patchen en te tunen, zodat productie kan worden ingezet voor essentiële workloads.

Oracle Cloud VMware Solution is VMware Cloud Verified, wat klanten het vertrouwen moet geven dat ze de volledige set VMware-mogelijkheden gebruiken, met consistentie, prestaties en interoperabiliteit voor hun VMware-workloads. De dienst is gebaseerd op VMware Cloud Foundation om VMware vSphere, NSX, vSAN en geïntegreerd beheer aan te bieden, en een drie-node-computecluster dat kan worden opgeschaald tot 64 nodes per cluster en meerdere clusters in dezelfde omgeving. Met volledige toegang tot de onderliggende host- en VMware-omgeving kunnen klanten gebruik maken van belangrijke diensten die niet beschikbaar zijn op andere publieke clouds, zoals VMware Host Client voor ESXi-beheer. Naast volledige controle over hun VMware-service krijgen klanten toegang tot meer dan 50 Oracle Cloud-diensten die onder meer computing, netwerken en opslag omvatten, alsook Containers, Kubernetes en Digital Assistants die de modernisering en ontwikkeling van applicaties ondersteunen.

Partners