08-09-2020

Axians vernieuwt applicatielandschap Veiling Zaltbommel met OutSystems

Deel dit bericht

Groente- en fruitveiling Veiling Zaltbommel heeft samen met IT-dienstverlener Axians het applicatielandschap van Veiling Zaltbommel vernieuwd. Daarbij is gebruik gemaakt van het low-code-ontwikkelplatform van OutSystems.

Het verouderde ERP-systeem is vervangen en daarbovenop is Axians’ I-Fresh geïnstalleerd, specifieke software voor de AGF-branche. Middels vier OutSystems-applicaties wordt de juiste data ontsloten uit het ERP-pakket. Dit biedt klanten en leveranciers van Veiling Zaltbommel real-time inzicht in relevante data omtrent financiën, kwaliteit van goederen en keuringen.

Onderdeel van de nieuwe applicaties is onder andere een nieuw portaal voor telers en kopers, met mogelijkheden voor teeltregistratie inclusief aanvoer-, gewasbeschermingsmiddelen- en bemestingsregistratie. Ook zijn alle documenten en certificeringen digitaal beschikbaar. Het systeem biedt waardevolle informatie, dat kan leiden tot meer opbrengst voor telers en optimale prijzen voor de kopers. Kwaliteitscontrolemedewerkers beschikken met een eigen geïntegreerde keurapplicatie over alle informatie met betrekking tot de geleverde producten en de uit te voeren kwaliteitsmetingen.

Partners