05-10-2020

Virtual Cloud Foundry Summit legt focus op Kubernetes Developer Experience

Deel dit bericht

De Cloud Foundry Foundation, de thuisbasis van open source-projecten die de cloud-native developer experience op Kubernetes vereenvoudigen, heeft het schema bekendgemaakt voor de jaarlijkse Cloud Foundry Summit Europe, die online zal plaatsvinden van woensdag 21 oktober tot en met donderdag 22 oktober 2020.

De Europese Summit van 2020 zal een snel, energierijk format opleveren met verkorte sessies die zijn afgestemd op de virtuele ervaring, samen met een hernieuwde focus op samenwerking en betrokkenheid van de community. De Summit wordt online gehouden gedurende twee middagen in Centraal-Europese tijd met tracks die zijn gewijd aan projectmedewerkers, ontwikkelaars en nieuwkomers bij Cloud Foundry.

Elke dag zullen speciale activiteiten bevatten, waaronder een Day Zero-evenement dat is ontworpen voor mensen die voor het eerst een Summit bezoeken, het Diversity Conversation (voorheen Diversity Luncheon) om de discussie over inclusiviteit en gelijkheid voort te zetten, en een Game Night waar mensen samen kunnen komen. Om de interactieve ervaring te verbeteren biedt de Summit een snelle netwerkfunctie voor bezoekers die de organische vergaderingen nabootst die plaatsvinden tijdens een fysiek evenement.

Bevestigde technische presentaties zijn onder meer:
Deep Dive - cf push Comes to Kubernetes, Introducing cf-for-k8s
• Deep Dive - Cloud Foundry API on Kubernetes
• Istio Community Roadmap
• Open Service Broker API 101 - Getting to Know the Open Service Broker APi
• Our Scalability Journey with cf-for-k8s
• Quarks - A Set of Tools for Any Kubernetes Project
• Up and Running with Prometheus in cf-for-k8s

Cloud Foundry Summit Europe zal door leveranciers gesponsorde digitale stands bevatten die bezoekers kunnen verkennen. Daarnaast zullen er hands-on labs, Community Awards en thema-activiteiten plaatsvinden tijdens de Summit.

Cloud Foundry is een open source-technologie die wordt ondersteund door de grote technologiebedrijven, waaronder Google, HCL, IBM, SAP, SUSE, Swisscom en VMware, en wordt gebruikt in productie, telecommunicatie en financiële dienstverlening.

Meer informatie: Cloud Foundry Foundation

Partners