09-10-2020

Visma | Raet benoemt Gerard Schiebroek tot Managing Director

Deel dit bericht

Gerard Schiebroek (59) staat aan het roer bij Visma | Raet. Hiermee is Schiebroek de opvolger van Debby de Gelder, die het bedrijf aanstuurde sinds de overname door het Noorse softwarebedrijf Visma. Gerard Schiebroek heeft zijn sporen verdiend in eerdere directiefuncties binnen grote IT-bedrijven als KPN, Koning & Hartman en Getronics. Met zijn komst zet Visma | Raet verder in op groei en innovatie binnen de HR-softwaremarkt.

Gerard Schiebroek heeft tijdens zijn loopbaan complexe transities en integraties geleid. Samen met zijn teams heeft hij hierbij succesvolle resultaten geboekt, waarbij factoren als klanttevredenheid, de medewerkerstevredenheid en de financiële resultaten altijd een mooie stijging lieten zien. Hij zegt over zijn nieuwe functie: “Ik kijk ernaar uit om Visma | Raet naar het volgende niveau te tillen. Mijn doel is om van deze mooie organisatie een nog moderner, succesvoller en dynamischer bedrijf te maken. Tevreden klanten, medewerkers die met plezier aan het werk zijn en zich continu ontwikkelen en toekomstbestendige cloud software zijn hiervoor de belangrijkste factoren.”

Focus op groei en innovatie
Twee jaar geleden nam Visma HR-dienstverlener Raet over. “De afgelopen jaren hebben bij Visma | Raet in het teken gestaan van het bouwen van een sterk fundament”, vertelt Schiebroek. “Nu is het tijd om vooruit te kijken en te versnellen in innovatie en groei. Visma staat voor mij echt voor de ‘nieuwe wereld’. Het is een ondernemende uitdager en maakt een indrukwekkende groei door. Ik ben er trots op dat ik een bijdrage kan leveren aan deze organisatie.”

Tags:

Development, ICT

Company:

Visma

Partners