13-10-2020

Scaled Access beschikbaar op Auth0 Marketplace

Deel dit bericht

Scaled Access heeft aangekondigd dat haar oplossing voor toegangsbeheer beschikbaar is op de Auth0 Marketplace. Deze bevat de catalogus van integraties die de functionaliteit van het Auth0 identity management platform uitbreiden. Het Scaled Access cloud platform verschaft geautomatiseerde toegang aan eindgebruikers en stelt hen in staat zelfstandig toegang te delen met anderen.

Het Scaled Access platform zelf stelt Auth0 klanten in staat om complexe - en op context gebaseerde toegangsregels op te stellen. Hun uniek autorisatiemodel maakt gebruik van attributen, context, toestemming en relaties. De Scaled Access oplossing sluit naadloos aan op Auth0 Extensible Identity, omdat ze niet enkel toegang verschaft aan geauthenticeerde eindgebruikers maar hen ook in staat stelt toegang te verlenen aan anderen. Alle gebruikers krijgen in real time de juiste toegang op basis van de regels die van kracht zijn.

Scaled Access biedt toegangsbeheeroplossingen voor de specifieke uitdagingen die sectoren als Media, Financiën, Software, Gezondheidszorg en IoT kennen. Deze oplossingen zijn gebouwd om te schalen en hun cloudplatforms maken gebruik van een rules engine en een graph database die een onbeperkt aantal relaties aankan. Het maakt dus niet uit hoeveel mensen, partijen, apparaten of applicaties elk ecosysteem bevat. Alle partnerintegraties worden door Auth0 grondig gescreend en geverifieerd op veiligheid en functionaliteit en zijn eenvoudig beschikbaar voor klanten.

Partners