22-10-2020

Celonis onthult Execution Management System

Deel dit bericht

Celonis lanceert haar Execution Management System (EMS) dat is ontworpen om de complexiteit binnen systemen weg te nemen.

Kernprocessen en -activiteiten van bedrijven, ongeacht de bedrijfsgrootte, draaien op een complexe mix van honderden, soms duizenden individuele systemen. De complexiteit van deze starre en gefragmenteerde systeemomgevingen beperkt de mate waarin een bedrijf kan functioneren, en daardoor worden ook de bedrijfsprestaties belemmerd.

Het Celonis EMS is een laag bovenop processen en systemen en ontgrendelt het maximale kunnen van een bedrijf in realtime. Het maakt gebruik van de process mining technologie van Celonis om data uit onderliggende systemen te halen en capaciteitsbarrières te identificeren en meten. Het Celonis EMS biedt vervolgens inzicht, acties en automatisering om deze beperkingen systematisch weg te nemen. De zogenoemde ‘execution gap’ wordt op deze manier gedicht.

Het Celonis Execution Management System is gebouwd bovenop de process mining-kern van het bedrijf. Het systeem introduceert een nieuwe set applicaties, instrumenten, een ontwikkelingsstudio en platformmogelijkheden, ontworpen om bedrijven te helpen bij het beheren van elk facet van executiemanagement; van analyse tot strategie en planning, beheer, acties en automatiseringen.

Toevoegingen en updates die zijn inbegrepen:
    Celonis Execution Instruments: Voorheen bekend als process mining analytics applicaties, heeft Celonis meer dan 170 instrumenten die proces professionals in staat stellen om hun huidige uitvoeringscapaciteit te meten en inefficiënties in de uitvoering te identificeren.
    Celonis Execution Applications: Voorheen bekend als Operational Applications, omvatten de Celonis Execution Applicaties: Celonis Opportunity Management, Celonis Accounts Payable, Celonis Accounts Receivable. Deze datagestuurde applicaties meten de uitvoeringscapaciteit in realtime, weten welke uitvoeringsinefficiënties de grootste bedrijfsimpact hebben en stellen acties voor om deze barrières weg te nemen. Celonis Execution Applications kan zowel routinebeslissingen automatiseren als de juiste mensen activeren om hands-on acties te ondernemen.
    Celonis Studio: De Celonis-ontwikkelingsstudio stelt partners en klanten in staat om Execution Instrumenten en Applicaties te creëren. De eerste door partners gebouwde Execution Applicaties zijn Demand Driven Material Requirements Planning (MRP) Value Mining van Camelot, Controls Assurance van Protiviti en Value Added Tax (BTW) Control van Zailution.

Partners