11-11-2020

SmartBear verkrijgt investering van Vista Equity Partners

Deel dit bericht

SmartBear, leverancier van softwareontwikkeling- en kwaliteitstools, heeft aangekondigd dat het vedrijf een aanzienlijke investering heeft binnengehaald van Vista Equity Partners, een wereldwijde investeringsfirma die zich richt op bedrijfssoftware, data en technologiebedrijven. Francisco Partners, een wereldwijde technologiegerichte investeringsmaatschappij, zal doorgaan als investeerder met Vista en Francisco Partners als gelijkwaardige eigenaren van het bedrijf.

SmartBear, dat in 2017 werd overgenomen door Francisco Partners, is gevestigd in de regio Boston en biedt softwareontwikkelingsoplossingen die worden gebruikt door meer dan 15 miljoen ontwikkelaars, testers en operations engineers bij meer dan 24.000 organisaties. SmartBear-oplossingen ondersteunen de snelgroeiende DevOps-markt en omvatten technologieën rond API lifecycle management, testautomatisering, test management, prestatie-optimalisatie en samenwerking.

Vista's kapitaalinvestering in SmartBear, samen met de diepgaande ervaring van het bedrijf in samenwerking met enterprise-softwarebedrijven, zullen SmartBear in staat stellen haar oplossingen te verbreden en te versterken en groeikansen te grijpen.

Partners