18-11-2020

Commvault introduceert Metallic BaaS-oplossing voor Kubernetes

Deel dit bericht

Commvault voegt Metallic VM & Kubernetes Backup toe aan haar aanbod van oplossingen voor containeropslag en -bescherming. Het backup-as-a-service (BaaS)-platform van Metallic zorgt voor verdere vereenvoudiging van de bescherming van containers. Het is volledig geïntegreerd met Kubernetes via de Container Storage Interface.

Metallic VM & Kubernetes Backup biedt simpele en schaalbare databescherming voor gecontaineriseerde SaaS-oplossingen. Het maakt deel uit van het nieuwe aanbod van oplossingen van Metallic voor databescherming in hybride clouds. Het aanbod van BaaS-oplossingen van Commvault verdubbelt daarmee in omvang. In tegenstelling tot oplossingen die losstaande producten of tools van externe leveranciers gebruiken voor het maken van backups en beschermen van virtuele, cloud- en container-workloads, biedt Metallic een integrale BaaS-oplossing waarmee de moderne workloads van hybride clouds snel en eenvoudig kunnen worden beschermd.

De oplossing biedt bescherming voor diverse workloads, zoals Azure Red Hat OpenShift, Azure Kubernetes Service (AKS), Amazon Elastic Kubernetes Service (EKS), VMware Tanzu en alle CNCF-gecertificeerde Kubernetes-distributies met geverifieerde ondersteuning voor Red Hat OpenShift Kubernetes. Dit dient ter aanvulling op de uitgebreide ondersteuning van Metallic voor VM-omgevingen zoals Hyper-V, VMware vSphere, Native Azure Virtual Machines, Azure VMware Solution (AVS) en VMware Cloud (VMC) on AWS.

Software-Defined Storage voor containers
Recente verbeteringen binnen het Hedvig Distributed Storage Platform van Commvault bieden organisaties de flexibiliteit om in elke Kubernetes-omgeving applicaties te ontwikkelen en te hosten en daarbij gebruik te maken van declaratieve dataplaatsing, encryptie en gegevensbescherming. Het platform voorziet daarnaast in naadloze mogelijkheden voor het opslaan, beschermen en migreren van containers in hybride multi-cloudomgevingen. Dit versnelt het DevOps-proces en elimineert obstakels rond Kubernetes-diensten die in de cloud of op locatie worden gehost.
Het Hedvig Distributed Storage Platform biedt niet alleen uitgebreide integratie met infrastructuren op locatie, storage-omgevingen in de cloud en container-orchestrators, maar ook native integratie met Kubernetes. Organisaties kunnen daarmee beschikken over een uitgebreide oplossing voor het beheer van data, of die nu deel uitmaakt van containers, cloud-applicaties of gevirtualiseerde workloads.

Partners