19-11-2020

Caesar neemt FourICT over

Deel dit bericht

FourICT en de Caesar Groep zijn op 1 november jongstleden overeengekomen in de toekomst de handen ineen te slaan. Dit wordt bekrachtigd door de overname van FourICT door de Caesar Groep. Met deze overname verrijkt de Caesar Groep haar kennis op het gebied van BPM oplossingen en haar klantenbestand.

De dienstverlening wordt verrijkt door de kennis en ervaring die de professionals van FourICT meenemen op het gebied van Proces Management en Analyse, AuraQuantic en .NET Development. Door de combinatie van klanten ontstaat een sterke positie binnen de markt voor de BPM dienstverlening, die zich niet alleen beperkt tot de Nederlandse markt.

“Met de overname vergroten we onze kennis en kunde en kunnen we versnellen met de implementatie van onze technologische visie op het gebied van BPM kennis en oplossingen”, zegt Patrick Severijns namens de taskforce technologie van de Caesar Groep. Dit wordt onderschreven door Richard van Leeuwe en Henk van Ewijk, de founders van FourICT, die zelf mee zullen bouwen aan de verdere ontwikkeling van de BPM dienstverlening. De Caesar Groep bestaat uit de bedrijven Caesar Overheid, Caesar Experts, Cloud Republic, Creates, Garansys, Value&Result, Caesar ViaNova en FourICT.

Partners