08-12-2020

OutSystems kondigt strategische samenwerking aan met AWS

Deel dit bericht

OutSystems gaat een meerjarige overeenkomst aan met Amazon Web Services. Deze samenwerking biedt OutSystems de mogelijkheid diepere integraties met AWS-diensten in de OutSystems Cloud te leveren. Hiermee kunnen klanten wereldwijd verbeterde DevOps, data en analytics, artificial intelligence/machine learning en andere AWS-diensten implementeren in applicaties.

De combinatie van OutSystems en AWS wil klanten een betere en efficiëntere manier bieden om complexe, belangrijke software naar de cloud te migreren. De combinatie van OutSystems en AWS biedt klanten de hoogste kwaliteitseisen op het vlak van schaalbaarheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid.

Volgende stap voor OutSystems Cloud
Dit partnership heeft als doel om het aanbod van de OutSystems Cloud te ontwikkelen en klanten, ongeacht omvang of branche, in staat te stellen snel applicaties te ontwikkelen in een volledig beheerde omgeving. OutSystems en AWS werken samen om te investeren in mensen, technologie en processen zodat meer klanten een soepele adoptie van de OutSystems cloud kunnen realiseren. Dit is mogelijk vanuit zowel de bestaande OutSystems-omgeving als vanuit meer traditionele manieren van ontwikkelen. De samenwerking onderstreept het belang van snellere innovatie voor ontwikkelaars, door de drempels van legacy software-tools weg te nemen en meer clouddiensten in applicaties te integreren.

OutSystems en AWS bieden een vereenvoudigd consumptiemodel voor de OutSystems Cloud door het aan te bieden in de AWS Marketplace en te investeren in de OutSystems Forge marketplace. Dit stimuleert en democratiseert innovatie in de developer-community. Volgens CEO Paulo Rosado van OutSystems stelt OutSystems Cloud klanten in staat om hun applicaties sneller en eenvoudiger te ontwikkelen en tegelijkertijd de voordelen van AWS te benutten. “We blijven onze klanten- en develop-community ondersteunen door verder te investeren en ons platform te optimaliseren, aangezien deze strategische samenwerkingsovereenkomst middelen en inzet van beide bedrijven biedt om zich te blijven richten op het leveren van een veel grotere waarde."

Partners