11-12-2020

Appian introduceert uniform platform voor Hyperautomation

Deel dit bericht

Appian heeft de nieuwste versie van het Appian Low-code Automation Platform aangekondigd. Deze release maakt het eenvoudiger dan ooit voor IT om snelle en substantiële bedrijfswaarde te genereren met een nieuwe generatie krachtige en schaalbare bedrijfsautomatiseringstechnologiën.

Volgens Michael Beckley, oprichter en Chief Technology Officer bij Appian, werd in de loop van 2020 de urgentie voor snelle en krachtige procesautomatisering onmiskenbaar. “Aangezien organisaties worstelden met het verspreide personeel, defecte processen en ontoegankelijke gegevens naar aanleiding van de COVID-19-pandemie. Onze nieuwe platformrelease levert de verenigde automatiseringstechnologieën en de ontwikkelingssnelheid die de nieuwe wereld van hyperautomatisering definiëren, met als resultaat slimmere, snellere en veerkrachtigere bedrijven."

Verbeteringen aan de nieuwste versie van het Appian-platform verenigen low-code robotic process automation (RPA), kunstmatige intelligentie (AI) en process automation middels de gepatenteerde SAIL-technologie van Appian. Deze technologie is de snelste en gemakkelijkste manier binnen de industrie om alle componenten van een enterprise applicatie samen te stellen en te verenigen, van back-end-integraties tot interface. De nieuwste versie verbetert ook Appians out-of-the-box AI-enabled Intelligent Document Processing (IDP). IDP bespaart duizenden manuren per jaar door handmatige invoer van formulieren en bedrijfsdocumenten overbodig te maken, en AI te gebruiken om ongestructureerde gegevens om te zetten in gestructureerde gegevens zonder menselijke tussenkomst.

De nieuwe release maakt ook gebruik van Appian's Data Anywhere-architectuur om de gehele moderne workforce van bots, AI en mensen te verenigen met bedrijfsdata - zonder dat datamigratie nodig is.

Partners