07-01-2021

OutSmart neemt TOPforms over

Deel dit bericht

Field service softwareontwikkelaar OutSmart International B.V. neemt branchegenoot TOPforms over. Met de overname wil OutSmart een steviger positie verkrijgen als leverancier van field service software en klanten van TOPforms meer mogelijkheden bieden bij het digitaliseren van hun binnen- en buitendienst.

OutSmart is aanbieder van software voor digitale werkbonnen in Nederland en België. Het Nederlandse bedrijf zetelt in Nieuwegein en bedient ruim 4.000 bedrijven in tien landen. TOPforms is gericht op het eenvoudig verwerken van cloud-formulieren voor de Nederlandse markt. Alle medewerkers van TOPforms gaan mee in de overname en TOPforms blijft actief als standalone product. Het plan is om de software tevens te integreren in OutSmart om zo de stap naar digitaal werken voor bedrijven nog kleiner te maken.

De overname is een logisch gevolg van de ambitie van het softwarebedrijf om verder te groeien en kwalitatieve software te bieden. “Met de overname van TOPforms vergroten wij onze afzetmarkt en halen wij specialisme in huis op het gebied van digitalisering van formulieren wat ervoor zorgt dat ons pakket almaar completer wordt”, aldus Bas Langenhuizen, commercieel directeur OutSmart.

Partners