19-01-2021

GitLab kondigt partnership met IBM aan om DevOps proces te versnellen

Deel dit bericht

GitLab heeft een strategisch partnership met IBM aangekondigd, waarmee GitLab in de IBM Cloud & Cognitive business Cloud Pak wordt opgenomen. GitLab voor IBM Cloud Pak stroomlijnt de samenwerking tussen teams en verhoogt hun productiviteit met een compleet, eenvoudig te gebruiken DevOps platform.

De kracht van IBM Watson’s AI gecombineerd met de mogelijkheid van GitLab IBM Cloud Pak om DevOps volwassen te laten worden en transformatie te stimuleren, stelt klanten in staat om applicaties te ontwikkelen en deze veilig in te zetten in de cloudomgeving van hun keuze.

Volgens Michelle Hodges, Vice-President Global Channels bij GitLab, brengt de samenwerking met IBM het beste van de gecombineerde posities op het gebied van softwareontwikkeling samen om kosten te verlagen, levering te versnellen en  kwaliteit te verbeteren.” We zijn verheugd om onze relatie met IBM op te bouwen en hun klanten te ondersteunen bij het implementeren van applicaties in de vertrouwde omgeving van hun keuze, zoals OpenShift, een IBM Z System, Google Cloud of AWS."
Met GitLab voor IBM Cloud Pak kunnen klanten hun DevOps-oplossing samenstellen met GitLab met IBM-ondersteuning. Daarbij wordt hulp geboden bij problemen met het uitvoeren van pijpleidingen en wordt samengewerkt met GitLab-ondersteuning voor meer gedetailleerde hulp. GitLab past binnen alle huidige IBM Cloud Pak-oplossingen die toepassingen, data, integratie, automatisering, multicloudbeheer en beveiliging omvatten. Ontwikkelaars kunnen GitLab gebruiken om in elke gewenste taal te schrijven en in elke gewenste omgeving te implementeren, van IBM tot Azure of Google Cloud.

Company:

GitLab, IBM

Partners