26-01-2021

WorkFlowWise gaat verder onder nieuwe naam Onventis

Deel dit bericht

WorkFlowWise B.V. verandert haar bedrijfsnaam naar Onventis B.V. De automatiseringsspecialist maakt sinds 2020 door een overname deel uit van het Onventis All-In-One Procurement Netwerk. Om de volgende stap te zetten in het versterken van het merk in Europa neemt het bedrijf nu ook de naam over. Onventis gaat de komende jaren flink inzetten op de digitale transformatie van alle inkoop- en crediteurenprocessen met hun uitgebreide software oplossing.

Met de overname breidt Onventis Group haar All-in-One Procurement Suite uit, met functionaliteiten op het gebied van factuurverwerking, medewerker-declaratieafhandeling en op maat gemaakte Workflow automatisering. De software is cloudgebaseerd en werkt op het eigen low-code platform. De naamsverandering benadrukt de eenheid binnen de Onventis Group, die de afgelopen zes maanden na overname is gevormd.

Met de integratie van Onventis B.V. in de Onventis Group profiteren zowel bestaande als nieuwe klanten van een uitgebreid productportfolio met nieuw toegevoegde mogelijkheden voor het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen. De WorkFlowWise functionaliteiten voor factuurverwerking en de declaratie afhandeling van een medewerker passen perfect in het bestaande productportfolio.

“Workflow automatisering biedt de flexibiliteit die nodig is om aanverwante procurement en financiële workflows die niet gedekt worden door onze standaard applicaties te optimaliseren. Straks zijn zowel de inkoopafdeling als de financiële afdeling in staat hun volledige digitaliseringspotentieel te benutten. Dat resulteert in een aanzienlijke procesoptimalisatie en kostenbesparing,” aldus CEO Frank Schmidt bij Onventis Group.

Partners