28-01-2021

Red Hat introduceert data resilience voor Enterprise Kubernetes-applicaties

Deel dit bericht

Red Hat introduceert nieuwe data resilience-mogelijkheden voor cloud-native workloads met de release van Red Hat OpenShift Container Storage 4.6. Met dit aanbod van Red Hat Data Services kunnen klanten hun bestaande oplossingen en infrastructuur voor databescherming uitbreiden om de data resilience van data voor cloud-native workloads in hybride en multicloud-omgevingen te verbeteren.

Naarmate steeds meer organisaties Kubernetes-technologie inzetten om bedrijfskritische applicaties te ondersteunen, krijgen veel IT-organisaties te maken met een toenemende vraag naar geïntegreerde schaalbaarheid en data resilience. Red Hat OpenShift Container Storage 4.6 helpt organisaties hun bestaande databeschermingsmogelijkheden uit te breiden naar Kubernetes-applicaties, zonder dat daarvoor extra technologie of infrastructuur-upgrades nodig zijn.

Red Hat OpenShift Container Storage 4.6 is nauw geïntegreerd met Red Hat OpenShift, het toonaangevende Enterprise Kubernetes-platform, en biedt diverse verbeterde functies voor databeveiliging, waaronder:
• Snapshot-functionaliteit georkestreerd door de Container Storage Interface (CSI) voor aanpasbare, point-in-time snapshots en klonen van persistente datavolumes. Dit maakt het gemakkelijker voor IT-beheerders en applicatieontwikkelaars om sneller terug te keren naar een eerdere staat.
• OpenShift API's voor Data Protection om data en applicaties die in container-pods draaien op de juiste manier te herstellen. Back-up tools hebben cluster resource context nodig, zodat wanneer applicaties worden hersteld, zij in staat zijn om de namespaces te vinden die geassocieerd zijn met hun persistente data. De OpenShift API’s voor Data Protection operator stelt het Red Hat business partner ecosysteem in staat om hun databeveiligingsoplossingen effectiever te integreren met OpenShift, wat een meer gestroomlijnde klantervaring oplevert.
• Brede ondersteuning van een breed scala aan toonaangevende back-upoplossingen, waaronder het Red Hat-gecertificeerde IBM Spectrum Protect Plus dat data resilience levert voor containeriseerde applicaties die draaien in Red Hat OpenShift en Kubernetes; TrilioVault for Kubernetes, een Red Hat-gecertificeerde, Kubernetes-native oplossing voor databescherming en disaster recovery voor Red Hat OpenShift-applicaties; en Kasten K10, een Red Hat-gecertificeerde, Kubernetes-native oplossing voor databeheer voor Red Hat OpenShift-applicaties in hybride cloudomgevingen.

De nieuwe data resilience-mogelijkheden zijn per direct beschikbaar met Red Hat OpenShift Container Storage 4.6.

Company:

Red Hat

Partners