27-01-2021

H2O.ai lanceert H2O AI Hybrid Cloud

Deel dit bericht

H2O.ai kondigt H2O AI Hybrid Cloud aan, een end-to-end AI-platform waarmee organisaties snel AI-modellen en -applicaties kunnen bouwen, delen en gebruiken.

H2O AI Hybrid Cloud stelt iedereen in staat om te innoveren en AI te gebruiken om betere voorspellingen te doen, activiteiten te stroomlijnen, risico’s te verminderen en klantervaringen te personaliseren. Het bevat mogelijkheden en automatisering gedurende de gehele levenscyclus van data science, inclusief het verbinden met en voorbereiden van data, het bouwen en uitleggen van modellen, het implementeren en exploiteren van modellen, en het bouwen en delen van AI-applicaties. H2O AI Hybrid Cloud wordt geïmplementeerd op Kubernetes, waardoor klanten in elke cloud kunnen werken, zoals Microsoft Azure of on-premise infrastructuur.

AppStore
Het platform beschikt over meer dan 200 dataconnectoren, datavisualisatie, AutoML voor tabel-, tijdreeksen-, tekst-, beeld- en videodata en machine learning-technologie om organisaties te helpen bij het beheren en continu verbeteren van modellen. H2O AI Hybrid Cloud is geïntegreerd met Snowflake, waardoor data engineers AI-modellen kunnen maken en records kunnen scoren met behulp van SQL. H2O AI Hybrid Cloud biedt verder een AppStore, waarmee organisaties de AI-applicaties die ze bouwen met H2O Wave kunnen publiceren en delen.

Partners