Adept Events biedt online seminar over Cloud Datawarehousing

Deel dit bericht

Adept Events presenteert haar nieuwe online event Cloud Datawarehousing. Dit online ochtendseminar vindt plaats op 20 april a.s. Presentator Rogier Werschkull zal de belangrijkste spelers van dit moment behandelen: Amazon Redshift, Google BigQuery, Snowflake en Azure SQL datawarehouse/Synapse. De ondersteunende tools die voorbij zullen komen vallen in de categorie Extract-Load tools zoals Fivetran en Stitch en nieuwe datatransformatie-tools, zoals Data Build Tools (DBT) en Matillion.

Tijdens deze sessie van een halve dag geeft Rogier u aanknopingspunten waarmee u een begin kunt maken met het naar de cloud brengen van uw huidige datawarehouse, gebaseerd op een data-architectuur die past bij hedendaagse use cases en gebruikersconsumptiepatronen. Hiernaast krijgt u inzicht in hoe de verschillende (native) cloud analytische databases zich tot elkaar verhouden. Welke oplossing en bijbehorende toolset moet u kiezen en waarom?

Het belangrijkste doel van dit seminar is om u een ‘kickstart’ te geven waarmee u concreet aan de slag kunt. En dat u gaat beseffen wat de implementatie van een op (native) cloudtechnologie gebaseerde ELT data-architectuur voor analytische consumptiepatronen in de praktijk betekent, en hoe u vervolgens op basis van nieuwe architectuurprincipes kunt beginnen met de technische implementatie. Daarnaast zal de trainer zijn persoonlijke ‘lessons learned’ en best practices met u delen.

Het seminar wordt online verzorgd. Omdat wij werken met een tweepersoons crew en meerdere professionele camera's en microfoons, is het mogelijk om de traditionele cursusruimte waar nodig volledig na te bootsen en daarbij vooral ook de interactie met deelnemers op peil te houden.

Meer informatie en PDF brochure

Partners