09-02-2021

DataStax Luna Streaming biedt cloud-native event streaming

Deel dit bericht

DataStax heeft de overname aangekondigd van Kesque, een volledig beheerde cloud messaging service die gebaseerd is op Apache Pulsar. Hiermee kan DataStax de levering van cloud-native event streaming voor moderne data-apps versnellen. DataStax kondigde ook de algemene beschikbaarheid aan van DataStax Luna Streaming, een productiegereed open source distributie- en ondersteuningsabonnement voor Apache Pulsar.

Apache Pulsar is een cloud-native, gedistribueerd event streaming platform dat dagelijks honderden miljarden events kan beheren en API-compatibiliteit met Apache Kafka biedt. Met de overname van Kesque stelt DataStax gebruikers in staat moderne data-apps te leveren met oneindige schaalbaarheid, snelheid voor developers en elastische, serverless cloudgebruik.

DataStax Luna Streaming
Luna Streaming is een ‘subscription-to-success’ met Apache Pulsar-service die zowel een gratis, productieklare distributie van Apache Pulsar als optionele abonnementslagen voor bedrijfsondersteuning en expertise van DataStax omvat. Het door SLA en SLO ondersteunde abonnement biedt ondernemingen toegang tot bekwame supportmedewekers, die experts zijn in het op grote schaal beheren van gedistribueerde Apache Pulsar-clusters.

Samenwerken met Apache Pulsar-gemeenschap
Het Apache Pulsar-project voldoet aan de behoeften van real-time event-streaming use cases die vereist zijn voor moderne data-apps, waaronder datapijplijnen, microservices en stream processing. De cloud-native architectuur en ingebouwde multi-tenancy onderscheiden het en positioneren het als een bedrijfsklaar platform voor het streamen van events. Apache Pulsar wordt gebruikt door onder andere Verizon Media, Yahoo, Tencent, Nutanix en Splunk.

Partners