09-02-2021

SAP introduceert RISE with SAP

Deel dit bericht

SAP introduceert RISE with SAP, een as-a-service pakket van oplossingen en diensten waarmee IT-partners de holistische transformatie van hun klanten richting een intelligent enterprise kunnen ondersteunen. Met RISE with SAP kunnen organisaties in alle stadia van de digitale transformatie profiteren van betere businessresultaten.

Samen met haar partnerecosysteem levert SAP met RISE with SAP een snelle time-to-value en flexibiliteit om te kunnen excelleren in een veranderende wereld, en dat alles zonder grote initiële investeringen. RISE with SAP wordt aangeboden op abonnementsbasis vanuit een enkele verantwoordelijke partij voor de SLA, operationele uitvoering en support. Dankzij de holistische benadering kunnen bedrijven daadwerkelijk hun business transformeren, in plaats van enkel het uitvoeren van een technische migratie richting de cloud. Samen met het partnerecosysteem zorgt SAP voor:

Herontwerpen van bedrijfsprocessen
Business Process Intelligence is ontwikkeld met behulp van SAP’s expertise in bedrijfsmodellen en -processen, opgedaan door partnerships met meer dan 400.000 klanten in 25 industrieën. Klanten kunnen continu monitoren hoe hun bedrijfsprocessen presteren, deze afzetten tegen industriestandaarden en deze processen eenvoudig aanpassen aan nieuwe vereisten. Organisaties kunnen intelligentie embedden in hun bedrijfsvoering dankzij een directe verbinding met SAP’s workflow, Robotic Process Automation (RPA) en andere AI-gebaseerde diensten.

Ondersteunen van technische migratie
SAP-tools en -diensten ondersteunen het gehele technische traject. Samen met diensten vanuit SAP’s sterke ecosysteem zorgt dat voor een snelle time-to-value.

Transitie naar een intelligent enterprise
De oplossing is gebaseerd op SAP S/4HANA Cloud en bevat ingebouwde AI-mogelijkheden, RPA, geavanceerde analytics en flexibele implementatiemogelijkheden.

Partners