16-02-2021

Betty Blocks beschikbaar op SAP Business Technology Platform

Deel dit bericht

Gebruikers van SAP-bedrijfssoftware kunnen gebruikmaken van het no-code applicatie ontwikkelplatform van Betty Blocks. De organisatie is officieel gecertificeerd als SAP-partner, toegevoegd aan de SAP Store en daarnaast heeft Betty Blocks zich aangesloten bij het PartnerEdge-programma.

Door de bedrijfssoftware van SAP te combineren met het no-code platform van Betty Blocks kunnen bedrijven sneller digitaal transformeren. Zij kunnen daarbij gebruikmaken van alle functionaliteiten en tools die een moderne en groeiende organisatie nodig heeft. Het no-code platform van Betty Blocks stelt bedrijven in staat om via de ontwikkelde applicaties data uit verschillende bronnen te combineren, ook wanneer deze data zich in SAP bevindt. Dit komt doordat het no-code platform is toegevoegd aan het SAP Business Technology Platform.

Data combineren
Dankzij SAP Business Technology Platform is informatiebeveiliging gegarandeerd omdat bedrijven zelf kiezen waar ze informatie opslaan, of dat nu in hun eigen cloud is of door datamodellen in de vendor cloud op te zetten. Ontwikkelaars van bedrijfsapplicaties, zowel on-premise als in de cloud, maken daardoor optimaal gebruik van de snelheid en het gemak van een no-code platform in een veilige omgeving. Snelgroeiende organisaties kunnen met het no-code platform hun bestaande SAP-, Oracle- of Sharepoint-databases moderniseren, waardoor het mogelijk is om volledig in de cloud te werken en gegevens op die manier te delen.

Het no-code ontwikkelplatform van Betty Blocks werkt als een uitbreiding op de on-premise oplossingen van de SAP Extension Suite.

Partners