22-02-2021

Appronto sluit partnerschap met Solace

Deel dit bericht

Appronto, ontwikkelaar van digitale oplossingen, heeft een nieuwe overeenkomst met Solace gesloten. Het Nederlandse bedrijf werkt al langer samen met de Canadese specialist in messaging software en heeft de banden nu nog nauwer aangehaald.

Dankzij de diensten en oplossingen van Solace wordt het voor Appronto nog gemakkelijker om organisaties te voorzien van een robuuste, flexibele en slimme integratie-architectuur. Het is een aanvulling op de partnerschappen met Boomi voor low code cloud-integraties en Mendix voor low-code applicatie-ontwikkeling.

Het Solace PubSub+ platform is een geavanceerde messaging-oplossing waarmee geïntegreerde toepassingen zijn te transformeren in een real-time en event-driven platform. Door een event mesh als architectuurlaag toe te voegen, kunnen events van de ene naar de andere applicaties gaan, ongeacht waar deze worden gehost. Zo ontstaat een compleet event-streaming en management platform voor een real-time bedrijf.

De combinatie van Boomi en Solace speelt in op de wens bij Appronto-klanten voor meer schaalbaarheid en mogelijkheden. Er zijn verschillende messaging-oplossingen, maar Solace heeft een native connector met het Boomi-platform ontwikkeld, en biedt daarom tal van features en de benodigde schaalbaarheid. De afgelopen periode is gebruikt om de combinatie goed te testen, en inmiddels draait de connector al bij verschillende klanten.

Volgens Bas van der Horst, managing director van Appronto, is Solace een geweldige aanvulling op het portfolio. “Je kunt het gebruiken in combinatie met Boomi, maar ook met een andere omgeving, microservice, IoT-apparatuur, een multi-app Mendix omgeving, een ander integratieplatform of als alternatief voor bijvoorbeeld Kafka. Wij willen het complexe simpel maken, en Solace is daar een enorm handige hulp bij. De oplossing is schaalbaar, betrouwbaar en heeft een sterke performance. Hiermee kunnen we zowel scale-ups als grootzakelijke ondernemingen van dienst zijn.”

Partners