02-03-2021

Atos voltooit acquisitie van Motiv ICT Security

Deel dit bericht

Atos heeft de overname voltooid van Motiv ICT Security, onafhankelijk leverancier van Managed Security Services in Nederland. Met deze acquisitie versterkt Atos haar positie als aanbieder van Managed Security Services.

Dankzij deze stap is de Groep in staat haar activiteiten uit te breiden en Nederlandse klanten te laten profiteren van recente investeringen in het Managed Detection & Response-platform AIsaac. Daarnaast kan Atos haar wereldwijde netwerk van Security Operations Centers uitbreiden met Motiv’s Security Operation Center, dat op de hoogste niveaus van volwassenheid onafhankelijk is gecertificeerd. Dit is een cruciale pijler van Atos’ strategie gericht op Prescriptive Security.

Deze belangrijke acquisitie op het terrein van cybersecurity volgt op eerdere overnames van Paladion, digital.security, SEC Consult en In Fidem, die in de afgelopen maanden in verschillende landen plaatsvonden. Deze transacties resulteren in een versterking van Atos’s positie als betrouwbare voorkeurspartner van internationale organisaties op het gebied van cybersecurity tijdens digitale transities.

Partners