03-03-2021

Merknaam Ymor gaat officieel op in Sentia

Deel dit bericht

Anderhalf jaar na de overname door Sentia Nederland verdwijnt Ymor als zelfstandige merknaam. De Applicatie Performance Management expertise van Ymor is nu volledig geïntegreerd in het dienstenaanbod van Sentia, waardoor het niet langer noodzakelijk is om de merknaam te behouden. Hiermee wordt de achttien jaar APM-expertise definitief onderdeel van Sentia.

Ymor, opgericht in 2003, nam zo’n 75 performancespecialisten mee naar Sentia. Onder de verzamelnaam APM houden zij zich bezig met het testen, troubleshooten en monitoren van de performance van kritische (cloud)applicaties. Op basis van objectieve monitoringdata kunnen klanten proactief regie voeren over hun IT-landschap en de digitale ervaring optimaliseren. De performance-gerelateerde diensten blijven binnen Sentia volledig intact, inclusief partnersoftware en onafhankelijke consultancy. Een unieke aanvulling op het traditionele MSP-aanbod.

De overname van Ymor heeft sterk bijgedragen aan de ambitie van Sentia Nederland om marktleider te worden op het gebied van managed cloud services voor complexe en bedrijfskritische cloudapplicaties. Met de combinatie van beide portfolio’s en ervaring, kan Sentia de volledige cloud journey van organisaties tot in detail begeleiden; van het ontwerpen en bouwen van applicaties, tot het beheren, monitoren en optimaliseren van deze applicaties en hun performance in ‘any cloud’.

Rick van Schaik, Managing Director Sentia Nederland: “Bij de overname van Ymor eind 2019, hebben we bewust gekozen om de merknaam Ymor tijdelijk te behouden. Ymor had een goede naamsbekendheid opgebouwd en beschikte over langdurige klantrelaties die we goed wilden laten landen. Nu de portfolio’s – en backoffices - goed geïntegreerd zijn, zijn we ervan overtuigd dat wij ook onder de naam Sentia als sterke APM-speler bekend staan.”

Partners