22-03-2021

DataRobot kondigt 7.0 release aan van Enterprise AI-platform

Deel dit bericht

DataRobot kondigt upgrades aan voor elk product in haar enterprise AI-platform. Deze verbeteringen, gebaseerd op input van klanten, zijn ontworpen om de waarde van AI-implementaties te optimaliseren en stellen organisaties in staat betere bedrijfsresultaten te behalen met AI.

De verbeteringen die DataRobot beschikbaar maakt zijn onder meer:
MLOps remote model challengers. Hiermee kunnenorganisaties elk productiemodel uitdagen, ongeacht waar het wordt uitgevoerd en ongeacht het framework of de taal waarin het is gebouwd. Door te analyseren hoe challenger-modellen presteren ten opzichte van het huidige best presterende model op basis van exact dezelfde productiegegevens, kan gemakkelijk worden bepaald welk model het beste is. Zo kunnen gedegen beslissingen worden gemaakt over het behouden of vervangen van het huidige model en worden altijd de meest nauwkeurige voorspellingen gedaan.

Een eigen nullijn kiezen voor voorspellingen. Bedrijven kunnen daarmee de output van hun voorspellende modellen vergelijken met voorspellingen van het Automated Time Series-product van DataRobot. Hierdoor kunnen organisaties erop vertrouwen dat DataRobot voorspellingen doet zoals verwacht en ontdekken of de modellen van DataRobot meer of minder nauwkeurig zijn dan de bestaande, zodat ze de best mogelijke voorspellingen kunnen gebruiken.

Visuele AI beeld augmentatie. Deze functie is beschikbaar via DataRobot AutoML en maakt nieuwe trainingsafbeeldingen van de dataset van een bedrijf door de originele afbeeldingen slim te repliceren en te transformeren. Hierdoor kunnen organisaties de algehele nauwkeurigheid van hun afbeeldingsmodellen verbeteren, terwijl de noodzaak om nieuwe afbeeldingen handmatig vast te leggen en te labelen - wat tijdrovende en dure taken zijn - wordt verminderd.

Verbeterde voorbereiding van voorspellingen. De visuele mogelijkheden voor datapreparatie van DataRobot stellen organisaties in staat hun data snel en eenvoudig te preparen voor model training. In release 7.0 kunnen klanten visuele datapreparatie gebruiken om makkelijker nieuwe data te scoren van modellen die al ingezet worden. Dit is te danken aan het feit dat de tools van DataRobot voor datapreparatie naadloos samenwerken binnen het platform. Bedrijven kunnen eenvoudig gescoorde data en toelichting bij voorspellingen van ieder model dat in productie is veiligstellen. Hiermee ontstaat volledige transparantie en AI waar men op kan vertrouwen.

Andere product-upgrades die DataRobot aankondigt met de 7.0 release zijn AutoML, Data Prep met een nieuwe flexibele Spark-gebaseerde infrastructuur, Automated Time Series en MLOps met ondersteuning voor verbinding met GitHub Enterprise en Bitbucket Server.

Partners