24-03-2021

ABBYY lanceert no-code platform Vantage 2 en AI Marketplace

Deel dit bericht

ABBYY lanceert Vantage 2, een low-code/no-code platform dat cognitieve skills biedt voor RPA-robots, automatiseringssystemen, chatbots en mobiele oplossingen. Het bedrijf lanceert ook ABBYY Marketplace, de eerste open marktplaats waar organisaties herbruikbare AI-skills kunnen ontdekken, proberen en aanschaffen.

Met ABBYY Vantage 2 kunnen zogenoemde citizen developers - mensen uit de business met weinig codeerervaring - processen digitaliseren zonder daarvoor een beroep te moeten doen op de IT-afdeling. Zo kunnen organisaties hun automatiseringsstrategieën versnellen, de customer experience verbeteren, risico's verlagen en de productiviteit verhogen. De oorspronkelijke versie van Vantage werd volledig opnieuw ontworpen; Vantage 2 is gebouwd op microservices en verpakt in containers die door Kubernetes zijn georkestreerd om te voldoen aan de behoeften van een flexibele IT-bedrijfsvoering. Met een cloud-first architectuur en een intuïtieve, low-code/no-code interface maakt Vantage transformatieve technologieën zoals AI en machine learning gemakkelijk toepasbaar en inzetbaar binnen de onderneming.

De nieuwe ABBYY Marketplace biedt een uitgebreide online verzameling van herbruikbare technologische middelen, inclusief cognitieve skills voor het classificeren van documenten en data-extractie, ready-to-go processtromen, en kant-en-klare connectoren. Nu meer bedrijven geïnteresseerd zijn in try and buy biedt de marktplaats vooraf getrainde skills voor alle soorten documenten, zoals facturen, inkooporders, ontvangstbewijzen, leencontracten, verzekeringsclaims, vrachtbrieven en meer. ABBYY-partners kunnen ook nieuwe skills en andere technologische middelen bijdragen aan de markt of gebruiksklare middelen inzetten om automatiseringsprojecten te versnellen.

ABBYY Vantage 2 is beschikbaar voor early adopter-klanten en partners.

Partners