25-03-2021

Boomi verkrijgt SAP certificering

Deel dit bericht

Boomi, leverancier van cloudgebaseerde integration-Platform-as-a-Service-diensten, kondigt aan dat Boomi aXis en Boomi Enterprise Connectors door SAP zijn gecertificeerd voor integratie met het technologieplatform SAP NetWeaver en SAP S/4HANA.

Het SAP Integration and Certification Center (SAP ICC) beloont Boomi aXis for SAP ERP and SAP S/4HANA en Boomi Enterprise Connector met certificaten omdat Boomi AtomSphere Integration 20 integreert met SAP NetWeaver en S/4HANA met behulp van standaard integratietechnologieën. Boomi voor SAP helpt organisaties bij het implementeren van flexibele digitale integratieplatformen en het leveren van data on-demand vanuit SAP en applicaties van derden.

SAP S/4HANA is een nieuwste generatie business suite met on-premises en cloud implementatiemogelijkheden, gebouwd voor het SAP HANA-platform. De suite dient als digitale kern voor de digitale transformatie van klanten en hun gehele organisatie. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de bekroonde, op rollen gebaseerde gebruikerservaring van SAP Fiori.

In de huidige economie vormt data de brandstof voor het leveren van een gedifferentieerde, geïntegreerde ervaring voor klanten, medewerkers en partners. Veel organisaties vertrouwen op gegevens uit verschillende bronnen, waaronder SAP, om analyses uit te voeren die normaal gesproken veel tijd en middelen vereisen. Dankzij deze nieuwe certificeringen kunnen klanten eenvoudiger data toepassen voor bedrijfsoptimalisatie en cruciale besluitvorming. Met deze door SAP gecertificeerde producten kunnen klanten eenvoudig gebruikmaken van het Boomi AtomSphere Platform om verdergaande connecties te creëren binnen hun ecosysteem. Dit betekent een sterke vereenvoudiging van het vinden van gegevens, verbinding maken met applicaties van derden en geïntegreerde ervaringen leveren voor alle belangrijke spelers in hun gehele applicatie-ecosysteem.

Company:

Boomi, SAP

Partners