01-04-2021

AppyThings wint Google Cloud Partner of the Year 2020 Awards

Deel dit bericht

AppyThings wint twee Google Cloud Partner of the Year Awards. Voor zowel Northern Europe als UK & Ireland is AppyThings uitgeroepen tot Google Cloud Business Application Platform Partner of the Year 2020. Met het hoofdkantoor in Ede en vele nationale en internationale klanten is AppyThings een groeiende organisatie. Naast Nederland heeft AppyThings ook regionale kantoren in België, Luxemburg, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika.

Anthony Doerga, oprichter & Director of Sales bij AppyThings, is trots op de erkenning vanuit Google Cloud: “Sinds 2014 werkt het hele team hard en met veel enthousiasme voor en met onze klanten wereldwijd om hun business klaar te maken voor de digitale transformatie met behulp van API’s en Apigee API Management. Dat deze inzet wordt bekroond met twee Google Cloud Partner Awards laat zien dat we met onze dienstverlening en innovatieve werkwijze organisaties echt verder helpen in hun digitale transformatie.”

AppyThings versnelt de digitale innovatie door processen en interacties veilig te automatiseren door bestaande data aan elkaar te verbinden met API’s en Apigee API Management. Zo wordt de business value van een organisatie veilig en schaalbaar ontsloten, zowel binnen als buiten de organisatie. Het ontwikkelen en uiteindelijk aanbieden van API’s via Apigee API Management is een secundair business model geworden zodat organisaties kunnen excelleren in deze digitale wereld.

AppyThings is aanbieder op het gebied van IT-integratie met oplossingen bij het creëren, implementeren en beheren van digitale transformaties. AppyThings is gericht op Dialog Based Integration (API’s en API Management) en Event Based Integration (Event Streams en Event Streaming Platforms).

Partners