20-04-2021

CAPE Groep en Carthago ICT bundelen krachten

Deel dit bericht

CAPE Groep heeft Carthago ICT, aanbieder van maatwerk ICT-systemen, overgenomen. Het management van beide bedrijven blijft vanuit eigen merk en identiteit verantwoordelijk voor het uitbouwen van de ondernemingen. Carthago ICT is specialist in softwareontwikkeling en bestaat 22 jaar met vestigingen in Hengelo en Veenendaal.

CAPE Groep is vanuit Enschede landelijk actief in IT-strategie, ontwerp, realisatie en beheer van maatwerksystemen op basis van low code met een sterke branchefocus. Het doel van CAPE Groep is de leidende digitale transformatiepartner te zijn voor bedrijven in transport en logistiek, agrifood en bouw. Beide bedrijven zijn ontstaan in Twente en hebben een sterke oriëntatie op procesoptimalisatie en waarde creatie voor klanten. Gezamenlijk hebben de bedrijven 150 medewerkers in dienst.

Rob ter Brugge, CEO van CAPE Groep: “Carthago ICT is verankerd in de regio en landelijk actief met op Microsoft en Java gebaseerde dienstverlening. Met haar hoogopgeleide medewerkers is het echt een partner voor haar klanten en een bijzonder mooie aanvulling op de dienstverlening van CAPE Groep.’

Voor beide bedrijven betekent de overname een sterke versnelling in het realiseren van de groeiambities. Voor de klanten van CAPE Groep en Carthago ICT kunnen nog hoogwaardiger ‘end-to-end’ softwareoplossingen met hoge toegevoegde waarde gerealiseerd worden door high code en low code te combineren.

Partners