05-05-2021

Ingram Micro kondigt wereldwijde samenwerking aan met UiPath

Deel dit bericht

Ingram Micro, dat haar Artificial Intelligence portfolio uitbreidt, heeft een uitgebreide en wereldwijde zakelijke samenwerking aangekondigd met UiPath, leverancier van Enterprise Automation Software en Robotic Process Automation. Ingram Micro's Advanced Solutions-divisie begon een paar jaar geleden met het aanbieden van AI- en RPA-oplossingen en is uitgegroeid tot een van de snelst groeiende wereldwijde werkgebieden van de organisatie.

Ingram Micro’s relatie met UiPath begon begin 2021 en is snel uitgebreid van Noord-Amerika naar Latijns-Amerika en nu Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië-Pacific. Ingram Micro heeft een volwassen en toegewijd UiPath-team van experts die er zijn om channel partners te helpen tijdens de hele verkoopcyclus, waaronder het identificeren van kansen, design thinking, adviesdiensten, licenties en training. Met de steun van Ingram Micro’s Centers of Excellence profiteren channel partners die UiPath verkopen van gedeelde best practices, ‘follow the sun’ ondersteuningsdiensten en wereldwijde middelen die zijn ontworpen om lokaal, regionaal en wereldwijd aan de uiteenlopende eisen van de markt te voldoen.

“Ingram Micro en UiPath zijn partner-first organisaties die zich op dezelfde wijze inzetten om voortdurend te investeren in onze partners om een grotere differentiatie in dienstverlening, uitzonderlijke groei en verbeterde winstgevendheid te stimuleren”, zegt Thomas Hansen, Chief Revenue Officer bij UiPath. “Enterprise-automatisering is een categorie die channel partners niet kunnen negeren, en een investering die enterprise-organisaties doen vanwege de onmiddellijke en meetbare return on investment en verbetering van de medewerkerservaring en de klantervaring. We zijn verheugd om onze succesvolle relatie met Ingram Micro wereldwijd uit te breiden en kijken ernaar uit om channel partners te helpen het marktpotentieel voor RPA te benutten.”

Het volledige UiPath-portfolio is beschikbaar voor Ingram Micro channel partners wereldwijd.

Partners