15-06-2021

CyberArk verbetert Identity Security platform

Deel dit bericht

CyberArk heeft het Identity Security platform ingrijpend verbeterd om risicovolle toegang krachtiger te beveiligen en de bescherming over cloud- en hybride omgevingen heen te versterken. Organisaties van elke omvang kunnen profiteren van CyberArk's uitgebreide, flexibele set van cloud-geleverde producten en shared services voor de beste Zero Trust-gebaseerde aanpak voor de bescherming van menselijke en machine-identiteiten.

Digitale transformatie en cloudmigratie-initiatieven blijven versnellen, en als gevolg daarvan blijven de aanvalsmogelijkheden toenemen, waarbij alle gebruikers een bepaald niveau van geprivilegieerde toegang kan hebben. De identiteit staat hierbij centraal in het aanvalspad. Volgens de Identity Defined Security Alliance (IDSA) heeft 94 procent van de organisaties op enig moment te maken gehad met een identiteitsgerelateerde inbreuk. Organisaties moeten hun cyberbeveiligingsprogramma's ontwikkelen door identiteitsgerelateerde risico's met een security-first en least privilege oogpunt te benaderen om beveiligingsgaten te elimineren.

SaaS-aanbod
Het CyberArk Identity Security platform, gericht op het beheer van geprivilegieerde toegang, biedt klanten een gebundelde en holistische aanpak voor het beveiligen van toegang voor elke gebruiker, voor elk type applicatie of systeem, vanaf elke locatie en met elk apparaat. Het nieuwe SaaS-aanbod omvat CyberArk Dynamic Privileged Access, Secure Web Sessions en Lifecycle management for Privileged Users.
Met Dynamic Privileged Access wordt het risico van staande toegang door just-in-time toegang te verlenen tot hybride en cloud workloads aanzienlijk verminderd. Het omvat ook volledige audit-mogelijkheden, waardoor precies inzichtelijk wordt wie wanneer waar toegang toe heeft gehad. Alleen CyberArk beveiligt zowel permanente als dynamische toegang in hybride en multi-cloud omgevingen, terwijl de least privilege controles worden afgedwongen.
CyberArk Secure Web Sessions voegt extra beveiligingslagen toe aan de toegang tot risicovolle browsergebaseerde applicaties via continue bewaking, handhaving van (her)authenticatie en isolatie van malafide processen die afkomstig zijn van apparaten van gebruikers. Secure Web Sessions stelt ondernemingen in staat om risicovol gebruikersgedrag binnen elke webapplicatie vast te leggen en te auditen, terwijl een soepele gebruikerservaring behouden blijft.
CyberArk Lifecycle Management voor privileged users is uitgebreid met onder andere de snellere onboarding van werknemers, ook als ze geprivilegieerde toegang nodig hebben, en efficiëntere ondersteuning van audit- en compliance-regels. Het integreert met bestaande oplossingen of kan werken met HR-gestuurde oplossingen voor identiteitsbeheer, waardoor ondernemingen nog meer flexibiliteit krijgen.

Nieuwe Cloud-Native Shared Services stroomlijnen activiteiten en verminderen risico's
De nieuwe cloud-native shared services van het CyberArk Identity Security Platform zijn beschikbaar voor klanten die CyberArk-software on-premises draaien, in hun eigen clouds, of beheerd door CyberArk.

De diensten omvatten een uniforme identiteitsbeheer-, authenticatie- en autorisatielaag die ondernemingen in staat stelt de bescherming van identiteiten te schalen met een uniforme beheerderservaring. Een AI-gebaseerde Identity Security-analyses die gebruikersgedrag en geprivilegieerde bedreigingsanalyses samenbrengen om klanten in staat te stellen potentiële beveiligingsincidenten sneller te detecteren en hierop te reageren. Een geïntegreerde Identity Agent om robuuste Zero Trust-controles op endpoints te bieden met sterke identiteit-waarborging via adaptieve multifactor authenticatie (MFA), least privilege en sessiebescherming. En API-first ontwerp voor eenvoudige integratie van applicaties van derden in het CyberArk Identity Security Platform

Als onderdeel van het Identity Security platform introduceerde CyberArk ook Conjur Cloud, een SaaS-gebaseerde versie van de Conjur secrets management oplossing. Conjur vereenvoudigt het beveiligen van geheimen die worden gebruikt door softwareontwikkelingspijplijnen en over gehele applicatieportfolio's.

Partners