05-07-2021

IT-consultancybureau Xebia neemt AWS-expert Oblivion over

Deel dit bericht

Xebia kondigt de overname aan van Oblivion. Hiermee vergroot Xebia per direct haar expertise op het gebied van Amazon Web Services.

Oblivion was een van de eerste adviesbureaus in de Benelux die Amazon Web Services omarmde en leverde honderden projecten op bij toonaangevende bedrijven in uiteenlopende sectoren, zoals Aegon, ABN AMRO, Wehkamp, PostNL en DSM. Oblivion beschikt over bijzonder veel AWS-kennis en -executiekracht. AWS benoemde de organisatie in 2018 tot Premier Consulting Partner en bekroonde hen met de AWS Migration-, DevOps-, Financial Services- en IoT-competentie.
 
Xebia helpt bedrijven over de hele wereld om digitaal te transformeren door hoogwaardige cloud-, data-, AI-, Agile-, DevOps- en softwareconsultancy te leveren. De snelgroeiende groep heeft verschillende succesvolle merken gelanceerd, waaronder cloudexpert Binx.io en data- en AI-specialist GoDataDriven. Met de overname van Oblivion onderstreept Xebia zijn focus op clouddiensten en blijft het bedrijf zich, geheel in lijn met hun strategie, uitbreiden.

Na de overname zijn Oblivion en Xebia Premier AWS Partner en Authorized Training Partner, met onder meer een Machine Learning, DevOps, Migration, en Financial Services Competency en de Solution Provider-status. Oblivion blijft onder eigen label en onder het huidige management van Edwin van Nuil en Eric Carbijn opereren. De overname zal worden aangeduid door de toevoeging van "proudly part of Xebia" aan het bedrijfslogo.

Company:

Oblivion, Xebia, AWS

Partners