07-07-2021

VINCI Energies neemt low code specialist Gillz over

Deel dit bericht

VINCI Energies maakt bekend smart software en low code specialist Gillz over te nemen. Door deze acquisitie versterkt Axians haar portfolio aan intelligente app, data en analytics diensten. Axians is het merk van VINCI Energies voor ICT-oplossingen.

Gillz is sinds 2017 een snel groeiende onderneming die organisaties ondersteunt in het automatiseren van processen die interacteren met eindgebruikers. Dit doen ze met de inzet van low code applicatie ontwikkeling in samenwerking met haar partners Mendix en Microsoft.

Gillz bedenkt, ontwikkelt en optimaliseert intelligente bedrijfsapplicaties in de vorm van mobiele apps, portals en platforms. Het doel is om deze goed te laten aansluiten bij de werkwijze van de eindgebruikers om deze zo productief mogelijk te laten zijn. Datagedreven werken is hierbij de kern; van video applicaties in de zorg tot het besturen van industriële apparatuur met een smartphone of tablet. Door de inzet van low code applicatie platformen kan die op een snelle en agile manier waarmee functionaliteit snel zichtbaar is en in co-creatie met de gebruikers wordt afgerond.

Gezamenlijk werken Axians en Gillz al aan AppVenture. Dit is een dienst om organisaties te helpen efficiënter te werken door de inzet van intuïtieve en écht intelligente apps. We bedenken, bouwen en leren samen en kijken hoe eindgebruikers optimaal gebruik kunnen maken van verrijkte data. Samen gaan Axians en Gillz met eindgebruikers op AppVenture.

Deze overname is volledig in lijn met de VINCI Energies strategie om Axians te ondersteunen in haar verdere ontwikkeling van intelligente app, data en analytics diensten. Gillz zal op korte termijn verder gaan onder de naam Axians.

Company:

Axians

Partners