03-08-2021

SAP en Google Cloud willen cloudmigratie versnellen

Deel dit bericht

Google Cloud en SAP gaan een strategisch partnerschap aan om klanten te helpen bij bedrijfstransformaties. Zo kunnen deze eenvoudig kritieke bedrijfssystemen naar de cloud migreren en Google Cloud-mogelijkheden op het gebied van kunstmatige intelligentie en machine learning benutten.

Als onderdeel van de uitgebreide samenwerking wordt Google Cloud een strategische cloudpartner van het RISE with SAP programma. De twee bedrijven werken zo samen om migraties van bedrijfsprocessen van klanten naar de cloud te versnellen. Daarnaast profiteren klanten van de geplande wereldwijde beschikbaarheid van meerdere SAP services en -producten op de betrouwbare, schaalbare cloudinfrastructuur en het snelle netwerk van Google Cloud. Dit betreft onder meer de SAP Analytics Cloud- en SAP Data Warehouse Cloud-oplossingen binnen het SAP Business Technology Platform (SAP BTP).

Diepgaande intergratie SAP en Google Cloud
“Google Cloud en SAP delen de toewijding om het succes en de groei van klanten te ondersteunen. We zijn verheugd om samen te werken met SAP en de digitale transformaties van bedrijven te versnellen met SAP op Google Cloud", zegt Rob Enslin, President bij Google Cloud. “Met RISE with SAP en diepgaande integraties tussen SAP en Google Cloud, stelt deze nieuwe samenwerking klanten in staat om hun meest kritieke bedrijfssystemen en applicaties naadloos naar een toekomstbestendige, veilige en low-latency-omgeving te migreren. Zo kunnen zij deze activiteiten duurzaam laten draaien in de schoonste cloud op de markt”.

Partners