13-08-2021

OutSystems verovert plaats in Forbes Cloud 100 2021

Deel dit bericht

OutSystems, aanbieder in moderne applicatieontwikkeling, heeft een plaats veroverd in de Forbes Cloud 100 2021. Dit is de ranglijst van de top 100 private cloudbedrijven wereldwijd, gepubliceerd door Forbes in samenwerking met Bessemer Venture Partners en Salesforce Ventures.

Voor het zesde jaar op rij beoordeelt The Cloud 100 inzendingen van honderden cloud-startups en particuliere bedrijven. Het evaluatieproces omvatte een rangschikking van bedrijven op basis van vier factoren: marktleiderschap (35 procent), geschatte waardering (30 procent), operationele cijfers (20 procent) en mensen en cultuur (15 procent). Voor de factor marktleiderschap schakelt The Cloud 100 de hulp in van een beoordelingspanel van 34 CEO’s van publieke cloudbedrijven. Zij helpen bij het evalueren en rangschikken van de bedrijven uit de private sector.

“De bedrijven in de Forbes Cloud 100 vertegenwoordigen de beste en slimste opkomende bedrijven in de cloudsector,” vertelt Alex Konrad, senior redacteur bij Forbes. “Ieder jaar wordt het moeilijker om deze lijst te halen, wat het extra speciaal maakt voor degenen die dat wel doen.”

OutSystems missie is om iedere organisatie in staat te stellen een cloud software organisatie te worden. OutSystems biedt een unieke focus op het leveren van aanzienlijke productiviteitswinst voor ontwikkelaars die complexe, bedrijfskritische cloudapplicaties bouwen. Het OutSystems-platform staat bekend om zijn schaalbaarheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en beveiliging met een sterke integratie van AI-gestuurde automatisering. Hierdoor kunnen er ook na de oplevering van een applicatie snel en naadloos aanpassingen worden gedaan.

Paulo Rosado, oprichter en CEO van OutSystems, ziet de vraag naar cloudoplossingen almaar toenemen in de markt. “Onze klanten kiezen voor OutSystems omdat wij hen in staat stellen aanzienlijke productiviteit te behalen bij het bouwen van apps. We zijn vereerd om te worden erkend als een van de topbedrijven in de wereld die innovatie in cloudtechnologie leiden. In de Forbes Cloud 100 2020 stonden slechts twee Europese bedrijven, wat het als Portugees bedrijf extra bijzonder maakt om deel uit te maken van de lijst van dit jaar".

Partners