27-08-2021

Cognizant neemt Hunter Technical Resources over

Deel dit bericht

Cognizant neemt de digital engineering-takken over van Hunter Technical Resources, een digital engineering en projectmanagement bureau.

Hunter Technical Resources specialiseert zich in veelgezochte expertises als full stack development, machine learning, DevOps, system architecture en data science. De acquisitie vergroot Cognizant’s netwerk van talenten in belangrijke markten, en versterkt bovendien de digital engineering-werkzaamheden in de Verenigde Staten en Cognizant’s positie als één van ’s werelds grootste digital engineering organisaties.

“Deze overname vergroot Cognizant’s toegang tot enorm gespecialiseerde experts die onze klanten helpen hun digitale transformatie vorm te geven”, zegt Rajesh Nambiar, President Digital Business and Technology, Cognizant. “Hunter Technical Resources kent een lange geschiedenis waarin het bedrijf IT-talent levert aan eersteklas bedrijven en klanten. Hun unieke focus op technologie en het bouwen van relaties past perfect bij Cognizant’s ‘client first’-cultuur en -filosofie.”

“Ons bedrijf ontstond twintig jaar geleden vanuit één missie: het aantrekken van de beste talenten. Die passie delen we met Cognizant”, zegt Scott Hall, President, Hunter Technical Resources. “We zijn er trots op dat de digital engineering-afdeling die we bouwden deel uit gaat maken van Cognizant’s grote en groeiende digital engineering onderneming.”

Het is de zesde overname van Cognizant in 2021. Het bedrijf blijft uitbreiden in de belangrijkste strategische focusgebieden voor het bedrijf: digital engineering, data- en artificial intelligence (AI), de cloud en het Internet of Things (IoT). Cognizant biedt klanten de expertise waarmee zij kunnen concurreren als een moderne, digitale onderneming. Hunter Technical Resources vormt Cognizant's derde overname op het gebied van digital engineering dit jaar.

Partners