07-09-2021

Solvinity neemt meerderheidsbelang in Securify

Deel dit bericht

Solvinity, leverancier van Secure Managed IT Services, maakt een strategische samenwerking bekend met Securify, specialist in agile security, pentesting en red teaming. Securify blijft als zelfstandige onderneming opereren onder Solvinity, dat een meerderheidsbelang verwerft.

Securify is een Nederlandse cybersecurity-specialist. Het bedrijf beschikt over een focusteam van zeer ervaren security-experts, waarmee het beveiligingsbeleid van een breed spectrum van grote Nederlandse en internationale organisaties uitvoerig wordt getest. Daarnaast assisteert Securify agile development teams bij de ontwikkeling van veilige applicaties.

CEO Hans van den Broek van Solvinity is gelukkig met de samenwerking, die logisch voortvloeit uit de Solvinity bedrijfsstrategie. “Als provider van Secure Managed IT Services hebben wij al vele jaren een heel solide reputatie als het gaat om goede en veilige dienstverlening. Onze strategische samenwerking met Securify stelt ons nu in staat verder te groeien door nieuwe security services aan te bieden. De agile security initiatieven van Securify sluiten bijvoorbeeld uitstekend aan bij onze eigen DevSecOps diensten. Andersom kunnen klanten van Securify hun voordeel doen met Platform as a Service diensten die Solvinity aanbiedt op het gebied van cloud transformation, application management en user services.”

Securify werd opgericht door Yorick Koster, Cengiz Han Sahin en David Vaartjes. Vaartjes zal, samen met Kees Stammes, die eerder dit jaar als Managing Director werd aangesteld, Securify blijven besturen. Cengiz Han Sahin, voormalig mede-bestuurder, blijft verbonden als Research Director en zal zowel Securify als Solvinity van strategisch advies blijven voorzien. Hij gaat zich daarnaast samen met Yorick Koster richten op de ontwikkeling van een ander bedrijf van de founders dat zich richt op mobile payment fraud protection and threat intelligence.

Partners