08-09-2021

Google Cloud en C3 AI willen Enterprise AI versnellen

Deel dit bericht

C3 AI en Google Cloud gaan een nieuwe, unieke samenwerking aan om organisaties in meerdere sectoren te helpen bij het versnellen van hun toepassing van artificial intelligence oplossingen. Vanuit de overeenkomst bieden de wereldwijde teams van beide bedrijven de zakelijke AI-applicaties van C3 AI aan, die draaien op het platform van Google Cloud.

"Google Cloud en C3 AI delen de visie dat artificial intelligence bedrijven in meerdere sectoren kan helpen om reële uitdagingen en kansen aan te pakken", zegt Thomas Kurian, CEO van Google Cloud. "Daarom zijn we van mening dat we klanten kunnen helpen sneller door de applicaties van C3 AI op Google Cloud te leveren en door samen te werken om specifieke use-cases in de branche aan te pakken met AI."

CEO Thomas M. Siebel van C3 AI vult aan: "Door de innovatie, het leiderschap, de schaal en de go-to-market-expertise van Google Cloud te combineren met de zakelijke waarde van onze C3 AI-applicaties, zal deze samenwerking de acceptatie van Enterprise AI-applicaties in alle industriesegmenten gigantisch versnellen.”

Het volledige portfolio van C3 AI's Enterprise AI-applicaties, inclusief branchespecifieke AI-applicaties, C3 AI Suite, C3 AI CRM en C3 AI Ex Machina, is per direct beschikbaar op Google Cloud.

Partners