29-09-2021

DataStax biedt Astra DB met multi-regio mogelijkheden

Deel dit bericht

DataStax heeft aangekondigd dat haar clouddatabase Astra DB nu eenvoudig kan worden geïmplementeerd in meerdere regio's van cloudproviders. Door de combinatie van een pay-as-you-go serverloze architectuur en multi-regio mogelijkheden kan Astra DB kosten en complexiteit van het repliceren van geo-distribueerde databases drastisch verlagen met een altijd-on bedrijfscontinuïteit en ingebouwde disaster recovery.

Astra DB is gebouwd op Apache Cassandra. DataStax heeft zich gericht op het brengen van de kracht van Cassandra naar elke ontwikkelaar en onderneming. Met de nieuwe multi-regio ondersteuning in Astra DB, brengt DataStax de kracht van wereldwijde hoge beschikbaarheid binnen het bereik van elke organisatie.

"Digitale levering in 2021 betekent low-latency wereldwijde beschikbaarheid van data. Ontwikkelaars verwachten dit soort mogelijkheden on-demand met nul complexiteit. Wij zijn er trots op deze belofte waar te maken met de vandaag uitgebrachte Astra DB Multi-Region," zegt Ed Anuff, chief product officer bij DataStax. "Het is nu voor veel organisaties essentieel om data overal ter wereld beschikbaar te hebben om op een betrouwbare en consistente manier de digitale ervaringen te leveren waar hun klanten om vragen. Met Astra DB kan elke organisatie het zich nu veroorloven om databases in meerdere regio's in te zetten om klanten snel van dienst te zijn en te profiteren van always-on bedrijfscontinuïteit en disaster recovery."

Partners