14-10-2021

TIBCO benoemd tot leader in 2021 Gartner MQ for Enterprise Integration PaaS

Deel dit bericht

TIBCO Software ontsluit het potentieel van realtime data om sneller en slimmere beslissingen te nemen en helpt klanten de meest complexe datagedreven uitdagingen op te lossen. Vandaag kondigt TIBCO aan dat het is uitgeroepen tot een leader in het 2021 Gartner Magic Quadrant for Enterprise Integration Platform-as-a-Service (iPaaS).

Dit is het vijfde jaar dat het bedrijf wordt erkend in het Magic Quadrant. TIBCO Cloud Integration zorgt ervoor dat klanten hun mensen, systemen, processen en apparaten naadloos met elkaar kunnen verbinden om de zakelijke flexibiliteit te vergroten en zakelijke doelstellingen sneller te behalen.

“Onze cloud-native iPaaS-oplossing vereenvoudigt en versnelt event-driven API’s en integraties, waardoor de automatisering van bedrijfsprocessen wordt geoptimaliseerd. Dit is cruciaal voor bedrijven met een digitale transformatiestrategie”, zegt Randy Menon, senior vice president en general manager, Connect and TIBCO Cloud, bij TIBCO. “We zien ons leiderschap in dit Gartner-rapport als erkenning van klanten en analisten als voorkeursleverancier, omdat we in staat zijn iedereen te helpen en alles te integreren binnen een organisatie”.

TIBCO Cloud Integration enterprise iPaaS stelt klanten in staat om integratie- en automatiseringsinitiatieven te versnellen, waardoor hun bedrijven sneller en met meer nauwkeurigheid en intelligentie worden verbonden. TIBCO heeft de oplossingen ontwikkeld om technische en niet-technische gebruikers in het hele bedrijf te helpen digitale bedrijfsinitiatieven te versnellen, via een naadloze ervaring die zakelijke uitdagingen oplost. De veelzijdigheid van TIBCO Cloud Integration zorgt ervoor dat integrators met uiteenlopende vaardigheden de voorheen handmatige processen nu te kunnen verbinden en stroomlijnen én geheel nieuwe processen te ontwikkelen zonder code te schrijven. TIBCO Cloud Integration is de hoeksteen van TIBCO Responsive Application Mesh, dat klanten op weg helpt naar een zeer flexibele en schaalbare cloud-native applicatie-architectuur.

Meer informatie: TIBCO

Partners