02-11-2021

EDB kondigt beschikbaarheid aan van PostgreSQL-database BigAnimal

Deel dit bericht

EDB kondigt de beschikbaarheid aan van BigAnimal, een volledig beheerde PostgreSQL-database in de cloud die compatibel is met Oracle-databasetechnologie. BigAnimal is ontwikkeld door de grootste groep PostgreSQL-ingenieurs ooit voor enterprises die hun meest uitdagende databases willen inzetten in de cloud.

BigAnimal is volgens EDB president en CEO Ed Boyajian gebouwd als directe reactie op wat klanten misten in bestaande cloud Postgres-oplossingen. “Deze verbeteringen zijn niet incrementeel – ze zijn transformationeel. We maken geen compromissen. Dit betekent dat onze klanten naast native compatibiliteit met Oracle-databasetechnologie en hoge beschikbaarheid ook de onverdeelde aandacht krijgen van het grootste Postgres-team ooit. En dat alles binnen uw bestaande cloudaccount.”

Klanten die cloudapplicaties bouwen geven aan dat het standaard PostgreSQL-aanbod niet langer voldoet aan hun wensen. Zonder de transparantie, controle en performance-afstemming die nodig is voor hun meest veeleisende workloads, worden ze ervan weerhouden om volledig naar de cloud te migreren. BigAnimal speelt in op deze behoefte door organisaties controle te geven over de database binnen hun eigen accounts en over alle zakelijke PostgreSQL-mogelijkheden die EDB de laatste 15 jaar heeft ontwikkeld – terwijl ze volledig worden beheerd door EDB.

Met BigAnimal profiteren enterprises van de volgende voordelen: Werk samen met PostgreSQL-developers; Migreer applicaties van Oracle-databases naar PostgreSQL op Azure met weinig tot geen veranderingen; Vergroot de transparantie van en de controle over cloud PostgreSQL; Minimaliseer complexiteit met overal dezelfde versie van PostgreSQL.

Company:

EDB

Partners