08-11-2021

TIBCO biedt Cloud API Management

Deel dit bericht

TIBCO heeft updates aangekondigd voor haar Connect-portfolio en een evolutie van TIBCO Cloud, met verbeterde functies om een unified, self-service, digitaal platform bieden. De updates voor integratie, API-beheer en messaging-aanbiedingen stellen gebruikers in staat om elke applicatie, databron en apparaat te verbinden, samen te stellen en te leveren.

Verbeteringen aan de belangrijkste TIBCO Connect-oplossingen zijn onder meer:
- TIBCO Cloud Integration: Nieuwe automatiseringsmogelijkheden stellen een breed scala aan zakelijke gebruikers in staat om belangrijke processen en workflows snel te stroomlijnen en te automatiseren, wat de efficiëntie van kernactiviteiten verbetert, zoals onboarding, leadgeneratie en claimverwerking.
- TIBCO Cloud API Management: Voortbouwend op TIBCO Cloud Mashery, biedt dit nieuwe aanbod API-beheer om de waarde te beheren die door een bedrijf wordt geleverd, uitgedrukt als API's. De oplossing biedt volledig API-beheer van de levenscyclus als een integraal onderdeel van de TIBCO Cloud, met naadloze connectiviteit met essentiële mogelijkheden zoals integratie, data-analyse, procesautomatisering en messaging.
- TIBCO Cloud Messaging: Nieuwe cloud-native storage-opties geïntroduceerd in TIBCO Enterprise Message Service X zorgen voor een nieuw niveau van support voor TIBCO Cloud Messaging. Met TIBCO Cloud Messaging kunnen open source-oplossingen zoals Apache Pulsar en Apache Kafka volledig in de cloud worden beheerd en wordt nu native ondersteuning voor JMS geboden met een beheerde TIBCO Enterprise Message Service-ondersteuning. De oplossing maakt een vereenvoudigde klantmigratie mogelijk van on-premises omgevingen naar cloud-ready-oplossingen zonder dat er een lift-and-shift-aanpak nodig is.

Meer informatie: TIBCO

Company:

TIBCO

Partners