16-11-2021

BlackBerry en Okta integreren identiteits- en toegangsmogelijkheden

Deel dit bericht

BlackBerry Okta kondigen een technologische integratie aan tussen Okta's Identity Cloud en BlackBerry Spark unified endpoint management (UEM). De integratie tussen Okta en BlackBerry UEM biedt organisaties een naadloze authenticatie-ervaring. Tegelijkertijd optimaliseert de integratie de productiviteit van het personeel en worden de hoogste beveiligingseisen gegarandeerd.

BlackBerry UEM is een uitgebreide oplossing voor het beheren en beveiligen van endpoints. De oplossing wordt gebruikt door veel grote organisaties, waaronder overheden, financiële dienstverleners en zorginstellingen. De oplossing bevat de meeste overheidscertificeringen in de branche, zoals FedRAMP, NIAP, DoDIN APL en NSA CSfC. Identiteitsverificatie is daarnaast een fundamenteel onderdeel van de zero trust-strategie van bedrijven.

“Veel organisaties worstelen met het faciliteren van hybride werken. Werknemers moeten in staat zijn om zowel naadloos als veilig te kunnen werken vanaf elk apparaat en elke locatie”, vertelt Alex Willis, Vice President Technical Solutions bij BlackBerry. “BlackBerry UEM geeft werknemers de flexibiliteit om overal te werken, en biedt organisaties het vertrouwen dat hun bedrijfsgegevens altijd worden beschermd. Daarom zijn we verheugd om samen te werken met Okta om wereldwijd een superieure beveiliging en werknemerservaring te bieden."

Partners