17-11-2021

Datawarehousing & BI Summit 2022 Call for speakers

Deel dit bericht

Voor de Datawarehousing & Business Intelligence Summit op 29 en 30 maart 2022 werken we met een Call for Speakers. We zijn op zoek naar sprekers die een sterk verhaal van 60 minuten kunnen geven tijdens de al weer negende editie van dit succesvolle evenement.

Mogelijke gebieden van onderwerpen voor leveranciersonafhankelijke presentaties zijn Business Intelligence, Datawarehousing, Data Lake(house), Analytics & Data Science, Cloud Datawarehousing, Datamodelleren, DataVault en Data Governance. We zijn op zoek naar praktische customer cases, verhalen over trends, ontwikkelingen en methodieken, maar algemene verhalen zijn ook zeker welkom. Als de deadline voor inzending is verlopen, hebben we een aantal weken nodig om alle inzendingen te doorzien en de meest geschikte sessies te selecteren die op onze conferentie worden gepresenteerd.

U kunt hier uw voorstellen indienen, graag voor 26 november a.s.

Traditioneel vindt de Datawarehousing & Business Intelligence Summit plaats in de laatste week van maart alhoewel we de laatste twee jaren moesten uitwijken naar eind juni. Ook deze negende editie is weer geheel of gedeeltelijk gehuisvest in het Van der Valk Hotel te Utrecht en biedt net als voorgaande jaren een uitgebreid tweedaags programma met lezingen door sprekers uit het DWH en Business Intelligence-vakgebied.

De Datawarehousing & BI Summit 2022 wordt voorzien van een live video stream. Alle sessies worden ook opgenomen en blijven enkele maanden nadien beschikbaar voor deelnemers.

Het congres wordt jaarlijks georganiseerd door Adept Events en is inhoudelijk verbonden aan BI-Platform.

Meer informatie: www.dwbisummit.com

Partners