22-11-2021

EDB host gratis virtueel evenement voor Europese PostgreSQL-gebruiker

Deel dit bericht

EDB presenteert het programma voor Postgres Build 2021, een tweedaags online evenement dat plaatsvindt op 30 november en 1 december. De conferentie van dit jaar brengt vooraanstaande PostgreSQL-experts samen met enterprise-gebruikers en community-members. Registratie en aanwezigheid bij Postgres Build is gratis.

De volgende drie onderwerpen staan centraal bij Postgres Build 2021: het gebruik van Postgres binnen enterprises, PostgreSQL-tools en -features, en PostgreSQL use cases. Sprekers zijn onder meer Marc Linster (CTO, EDB), Jan Karremans (Product Manager, EDB), Jozef de Vries (Sr. Vice President, Product Development, EDB), Rick Malon (Ericsson) en Martin Schmitter (RWE Germany).

Highlights zijn:
Bruce Momhian, Vice President, Postgres-evangelist, EDB, start het tweedaagse evenement met een keynote over de toekomst van PostgreSQL, de uitdagingen waarmee het geconfronteerd wordt en hoe de community deze kan overkomen.
Marc Linster, CTO bij EDB, trapt dag twee af met een keynote over het verplaatsen van databases naar de cloud. Linster bespreekt daarbij opties voor Postgres in de cloud met een focus op Kubernetes, DBaaS en BigAnimal, EDB’s volledig beheerde database-service.
Een paneldiscussie met EDB-klanten, zoals Rick Malon van Ericsson en Martin Schmitter van RWE Germany.

Bekijk de volledige agenda voor Postgres Build 2021

Company:

EDB

Partners