02-12-2021

Unit4 introduceert multi-tenant clouddienst Industry Mesh

Deel dit bericht

ERP-leverancier Unit4 kondigt haar nieuwe multi-tenant clouddienst Unit4 Industry Mesh aan. Deze clouddienst is beschikbaar als onderdeel van het cloudplatform ERPx, dat middelgrote organisaties voorziet van branchespecifeke ERP-functionaliteit en kant-en-klare integraties.

Unit4 Industry Mesh biedt organisaties oplossingen die de laatste innovaties op ERP-gebied combineren met kant-en-klare integraties voor elke sector. Daarmee zorgt Unit4 Industry Mesh voor een aanzienlijke vermindering van de integratiekosten en -overhead en kunnen organisaties profiteren van een veel kortere time-to-value voor veel van hun kernapplicaties.

Integraties as-a-service
Unit4 Industry Mesh neemt het programeerwerk van klanten uit handen dankzij de kant-en-klare integraties as-a-service. De clouddienst verbindt mensen, processen en data met sectorspecifieke modellen, datasets en connectoren. Dit draagt bij aan een naadloze, plug-and-play gebruikservaring, zodat teams sneller en slagvaardiger te werk kunnen gaan.

De eerste release van Unit4 Industry Mesh zal diverse integraties bieden met oplossingen van toonaangevende leveranciers, zoals:
Salesforce en Microsoft Dynamics, waarmee financiële gebruikers de verkoopkosten kunnen vastleggen en factureren voor ondersteuning, en waarmee accountmanagers gegevens over facturen en herinneringen kunnen raadplegen; Oanda voor wisselkoersen; Dun & Bradstreet voor kredietwaarderingen van klanten; Data.gov voor zwarte lijsten van de Amerikaanse overheid; Amerikaanse Kamer van Koophandel voor klanten- en leveranciersgegevens; Slack en Microsoft Teams voor samenwerkingsprocessen; Integratie met Microsoft Outlook, zodat informatie over verzuim, trainingen en taken automatisch aan de agenda van gebruikers kan worden toegevoegd;

Wat sectorspecifieke functionaliteit betreft zal de aanvankelijke focus liggen op IT- en softwareconsultancy, dankzij integraties met onder andere: Smartsheet en Microsoft Project voor de projectplanning; ServiceNow voor service en ondersteuning; Jira voor agile projectmanagement, urenregistratie en dossierbeheer; Zuora voor abonnementsfacturatie.  

Beschikbaarheid
De eerste release van Unit4 Industry Mesh is in januari verkrijgbaar. De oplossing is ontwikkeld voor dienstverleners en projectgerichte bedrijven en biedt optionele ondersteuning voor IT- en softwareadviesbureaus. De kernfunctionaliteit van Unit4 Industry Mesh zal deel uitmaken van het cloudplatform ERPx. Een premium-pakket en sectorspecifieke pakketten zijn op abonnementsbasis verkrijgbaar. Gedurende 2022 komen aanvullende pakketten beschikbaar die voor de focusmarkten van Unit4 zijn ontwikkeld, waaronder de publieke sector.

Tags:

ERP, Cloud

Company:

UNIT4

Partners