05-01-2022

EDB 14 geeft PostgreSQL een boost voor mission critical applicaties

Deel dit bericht

EDB heeft de beschikbaarheid aangekondigd van PostgreSQL-platform EDB 14. EDB 14 voegt cruciale capaciteiten toe, waaronder hoge beschikbaarheid en multi-masterreplicatie, die nodig zijn voor het uitvoeren van mission critical applicaties, of het nu gaat om snelle transactionele systemen in financiële dienstverlening of geo-gedistribueerde analytische systemen in de detailhandel.

Verdere verbeteringen aan de krachtige Oracle-databasecompatibiliteit van EDB zorgen voor een nog soepelere migratie, wat essentieel is voor het groeiende aantal organisaties dat overstapt naar de cloud.

Hoogtepunten van EDB 14
Met het grootste team van PostgreSQL-technici van alle softwareleveranciers, blijft EDB zorgen voor versterking van PostgreSQL om ondernemingen te helpen meer te doen en sneller te gaan. Hoogtepunten zijn onder meer:
• Extreem hoge beschikbaarheid: Postgres-BDR, een onderdeel van de EDB 14-release, stelt klanten in staat PostgreSQL uit te voeren met een beschikbaarheid van 99,999% dankzij de innovatieve multi-master replicatiemogelijkheid, een functie die door geen enkele andere PostgreSQL-database geboden wordt. Multi-masterreplicatie stelt klanten in staat om hun PostgreSQL-databases in 'Always On'-architecturen te gebruiken met updates en upgrades zonder downtime, wat van cruciaal belang is om hun databases optimaal en veilig te laten werken.
• Verbeterde Oracle-databasecompatibiliteit: EDB Postgres Advanced Server voegt onderdelen toe die de compatibiliteit met Oracle-databasetechnologie verder verbeteren. Deze mogelijkheid is van vitaal belang voor klanten die applicaties of gegevens van de Oracle-database naar PostgreSQL willen verplaatsen en willen profiteren van de superieure bruikbaarheid en lagere operationele en licentiekosten.
• Verbeterde DevOps mogelijkheden voor PostgreSQL: EDB's Cloud Native PostgreSQL, een ander onderdeel van EDB 14, helpt gebruikers van Kubernetes optimaal te profiteren van PostgreSQL als hun favoriete database. Deze nieuwste versie van Cloud Native PostgreSQL biedt pooling van verbindingen om workloads met veel gelijktijdige verbindingen in Kubernetes te laten draaien, en ondersteunt applicaties met nog hogere gebruikerseisen dan voorheen.
• Flexibele implementatie: PostgreSQL-klanten kunnen EDB 14 op elke manier implementeren, inclusief met behulp van EDB's BigAnimal, de eerste volledig beheerde en ondersteunde PostgreSQL-database in de cloud met compatibiliteit voor Oracle-databasetechnologie, of hun database zelf on-premises beheren.
• Keuze uit PostgreSQL-distributies: het EDB 14-platform is getest met PostgreSQL 14 en EDB Postgres Advanced Server 14, waardoor klanten kunnen kiezen tussen PostgreSQL-distributies en -tools, waaronder open source, EDB of een combinatie daarvan.

Partners