21-01-2022

SAP-partner Aiden breidt uit met ITvisors

Deel dit bericht

Aiden, SAP-specialist voor middelgrote bedrijven, heeft ITvisors toegevoegd aan de organisatie. Aiden focust zich als full service provider op het leveren van brede SAP-product suites waaronder Business One, Business ByDesign en S/4HANA.

Dankzij de samenwerking met ITvisors wordt niet alleen SAP-expertise toegevoegd aan de groep. Als partner van Mendix en Siemens brengt ITvisors ook een schat aan kennis en ervaring in low-code met zich mee. In combinatie met SAP-technologie kunnen hiermee versneld oplossingen op maat worden gecreëerd. Dit is een belangrijke troef in de ambitie van Aiden om in komende jaren een top-3 positie te veroveren in Europa met SAP en low-code oplossingen voor de middenmarkt.

In het najaar van 2021 kondigden SAP-partners Asecom/Agion, INSynQ, Serac en Xperi aan samen verder te gaan onder de naam Aiden. Met de samenvoeging van de vier bedrijven, SAP-consultancy Meridian IT en nu de uitbreiding met ITvisors, ontstaat een organisatie met ruim 250 SAP-specialisten en ruim 50 low-code ontwikkelaars die oplossingen op enterprise-niveau en branchespecifieke toepassingen toegankelijk maken voor de middenmarkt.

Strategische stap
“De uitbreiding van Aiden met ITvisors is een strategische stap op ons groeipad”, vertelt Erik-Jan Kerremans, Managing Director van Aiden. “We zien bij onze klanten een grote behoefte aan complete oplossingen die optimaal samenwerken. Naast het ERP-systeem dat centraal staat gebruiken zij toepassingen op het gebied van CRM, ecommerce en warehousing. Onze integratie-afdeling zorgt ervoor dat deze systemen goed op elkaar aansluiten. Met de low-code ervaring en expertise van ITvisors gaan we nog verder en kunnen we met de klant versneld specifieke workflows en branchespecifieke oplossingen ontwikkelen. Hiermee kunnen we ons in Europa sterk onderscheiden van andere spelers in deze markt.”  

ITvisors heeft een sterke positie in de maakindustrie, bij overheidsorganisaties en in de gezondheidszorg. Aiden en ITvisors werkten al succesvol samen bij verschillende klanten. Bart Terwisse, Managing Partner bij ITvisors: “Dankzij het officieel bundelen van onze krachten profiteren onze medewerkers en klanten van synergie en complete dienstverlening op het gebied van SAP en Mendix en kunnen zij de best practices die hiermee al zijn gerealiseerd benutten. We zijn trots deel uit te maken van Aiden en zien zowel nationaal als internationaal kansen om nog meer klanten een voorsprong te geven met onze slimme oplossingen op basis van de beste technologie.”   

Partners