26-01-2022

Datadog kondigt partnerschap aan met AWS voor Observability en Security

Deel dit bericht

Datadog, monitoring- en beveiligingsplatform voor cloudapplicaties, kondigt een wereldwijde strategische samenwerking aan met Amazon Web Services. Als onderdeel van deze samenwerking zullen AWS en Datadog een strakkere productafstemming ontwikkelen en leveren.

Als AWS Partner heeft Datadog verschillende AWS Competencies verdiend die Datadog's niveau van specialisatie en AWS technische expertise aantonen. Datadog's bestaande AWS Competencies zijn onder andere: Microsoft Workloads ISV Competency; DevOps ISV-competentie; Overheid ISV Competentie; Containers ISV-competentie; Migratie en modernisering ISV-competentie.

Door diepgaand inzicht te bieden in AWS-gehoste, on-premises en hybride omgevingen tijdens elke fase van een cloudmigratie, helpt Datadog toonaangevende organisaties hun digitale transformatiedoelen te bereiken. Na het inschakelen van een integratie, trekt Datadog metrics en tags van meer dan 70 AWS-services om klanten een uitgebreid beeld te geven van hun gehele infrastructuur, inclusief belangrijke technologieën zoals AWS Lambda en Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS). Gebruikers kunnen ook profiteren van de full-stack beveiliging van Datadog in alle lagen van hun cloudomgeving.

Observability en security zijn volgens Ilan Rabinovitch, Senior Vice President, Product & Community bij Datadog, van cruciaal belang om AWS-omgevingen zo efficiënt en soepel mogelijk te laten draaien. "Deze uitgebreide samenwerking met AWS zal helpen het tempo van innovatie te versnellen voor klanten die AWS en Datadog gebruiken.”

Company:

Datadog, AWS

Partners