17-02-2022

SoftwareONE neemt Predica over

Deel dit bericht

SoftwareONE Holding AG, Zwitsers leverancier van end-to-end software en cloud technologie-oplossingen, heeft aangekondigd dat het Predica heeft overgenomen, Europese leverancier van Microsoft Azure Cloud migratie, applicatie modernisatie en managed services.

De overname betekent een aanzienlijke uitbreiding van het Cloud Services-platform van SoftwareONE en voegt een portfolio toe van waardetoevoegende diensten, sterk technisch talent en leveringsmogelijkheden van hoge kwaliteit om enterpriseklanten in belangrijke Europese regio’s en wereldwijd te bedienen.

Predica is opgericht in 2009 en heeft haar hoofdkantoor in Polen. Het is een cloud-native leverancier van Azure cloud professional en managed services en bedient blue-chipenterprise-klanten in Europa, het Midden-Oosten en de VS. Als Microsoft Gold-partner met 15 Gold-competenties en de status van Azure Expert Managed Service Provider, is het bedrijf gespecialiseerd in applicaties & DevOps, cloudinfrastructuur, beveiliging en data-analyse om digitale transformatie bij klanten te stimuleren.

Met de transactie zullen de meer dan 300 experts op het gebied van cloudtechnologie en het leiderschapsteam van Predica toetreden tot SoftwareONE en haar snelgroeiende multi-cloudCloud Services-platform. De overname zal de wereldwijde capaciteiten van Cloud Services, dat momenteel meer dan 1.800 actieve beheerde klanten in 56 landen bedient, verder versterken met meer dan 3.500 technologie-experts wereldwijd. In 2021 nam SoftwareONE HeleCloud over, een partner van AWSM voor managed service providers, evenals Intelligence Partner, een leverancier van clouddiensten van Google, om klanten te ondersteunen op hun weg naar de cloud.

Partners