02-03-2022

Info Support neemt Aigency over

Deel dit bericht

Info Support neemt Aigency over en bundelt de krachten op het gebied van artificial intelligence. Onder de vleugels van Info Support blijft Aigency dezelfde innovatieve, out-of-the-box AI-technologieën bieden met de zekerheid van Info Support. 

Met de overname biedt Aigency het karakter van een startup met zijn flexibiliteit en wendbaarheid, en de solide basis en vakmanschap van een gevestigd bedrijf als Info Support. Samen bieden zij klanten topspecialisten op het gebied van AI voor de realisatie van innovatieve projecten en uitdagende experimenten tot een succesvolle data-driven strategie. Over de overname zijn geen financiële details bekend gemaakt.

“AI wordt steeds groter, dat zien we bij Info Support en in het aantal startups en enterprises dat ermee bezig is. Zo ook Aigency, een jong bedrijf dat zich honderd procent focust op AI. Samen tillen wij deze technologie naar een hoger niveau”, aldus Joop Snijder, Head of Research Center AI van Info Support.

"In veel opzichten is AI volwassen aan het worden. Aigency experimenteerde sinds 2016 veel met AI-toepassingen binnen bedrijven. Info Support is de ideale partij om dit uit te breiden en onderdeel te maken van solide bedrijfsstrategie", zegt Jim Stolze, oprichter van Aigency.

De officiële aftrap
Op donderdag 7 april trappen Aigency en Info Support de overname officieel af met het event “AI just got bigger” in De Foodhallen in Amsterdam. Topsprekers als Jim Stolze, oprichter van Aigency én TEDxAmsterdam, Joop Snijder, maker van het Info Support AI Experiment Canvas én host van de AIToday Live Podcast, delen hun inspirerende verhalen en geven een inkijkje in de wereld van AI. Speciale gastspreker is Aruna Gopal. Zij deelt haar inzichten als Personal Branding Coach hoe je persoonlijke en zakelijke doelen te behalen op het gebied van AI. Ontdek wat de bedrijven samen kunnen betekenen en hoe je AI onder de aandacht brengt binnen je bedrijf.

Aanmelden voor het event kan hier.

Partners